Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia foremek
- 60 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 2 jajka
- 110 g mleka
-
10
g skrobi kukurydzianej
of 10 g mąki ziemniaczanej - 10 g kakao
- 1 łyżka skórki z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek, startej
- 20 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
- 60 g cukru
- cukier puder, do oprószenia
- maliny, świeże, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2201.9 kJ / 526.3 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
45 Min
Kruche ciasteczka cytrynowo-pistacjowe
1h 55min
Raviolo z płynnym żółtkiem i farszem z ricotty i szpinaku
1sa 30 dk
Fondant czekoladowy
35 dk
Pączki (bomby) z kremem waniliowym w karmelowej skorupce
5 Std. 30 Min
Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem
30 Min
Fondant czekoladowy
50 Min
Kardamonowa panna cotta z różanym syropem
3 Std. 40 Min
Korzenny crème brulée
3h 30min
Anielskie ciasto (angel cake) z kremem waniliowym i truskawkami
2 Std. 30 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Suflety z owocami leśnymi
50 Min