Compatibele versies
Portugalskie mini tarty z kremem budyniowym (pasteis de nata)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g wody
- 160 - 180 g cukru
- 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- 250 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 8 żółtek
- 20 g mąki pszennej
-
20
g skrobi ziemniaczanej
of 20 g skrobi kukurydzianej - masło, do natłuszczenia form
- 2 opakowania ciasta francuskiego (500-550 g)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 804.7 kJ / 192.2 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Portugalskie babeczki z kremem
1 Std. 10 Min
Tiramisu
5h 20 min.
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1h 30min
Portugalski crème brûlée
25min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 Std. 40 Min
Korzenny crème brulée
3 Std. 30 Min
Tort porowy
1h 30min
Ciasto migdałowe z Santiago
1h 30min
Tarta szpinakowa z kandyzowaną skórką z cytryny
1h 30min
Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą
1h
Crème brûlée
2h 30min
Tarta cytrynowa z bezą
2h 30min