Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g di stevia
of 40 g di eritritolo - 1 limone la scorza (senza la patre bianca) e il succo
- 30 g di acqua
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 200 g di fragole
- 150 g di yogurt (10% di grassi)
- 200 g di panna, qualsiasi tipo, fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 960 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Crema chantilly
35min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Dolce al latte
5 Std.
Panna montata all'aneto
5 Min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2u. 20min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6 godz. 20 min
Mousse alle fragoline di bosco
4 Std. 30 Min
Crema al cioccolato bianco e caffè
20 dk
Tiramisù pistacchi e ciliegie
5 Std.
Mousse alla fragola
2sa 10 dk