Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de arroz de grano redondo
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 200 g de judías verdes planas frescas en trozos de 3 cm
- 80 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 400 g de conejo en trozos de 3-4 cm
- 300 g de sepia en trozos de 3 cm
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de tomate frito estilo casero
-
100
g de garrofón fresco
of 100 g de garrofón congelado -
800
g de caldo de pollo
of 800 g de agua - 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario (optioneel)
- 1 pellizco de romero seco
- 12 mejillones frescos limpios (aprox. 400 g)
- 1 ½ cucharaditas de sal
-
150
g de gambas arroceras crudas
of 6 cigalas enteras crudas pequeñas - 1 limón cortado en 6 gajos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2458 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 61.9 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 808.2 mg
Alternatieve recepten
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1 Std. 30 Min
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45 min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18u. 30min
Paella (Cocción de arroz)
55 min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Paella
1 Std. 10 Min
Paella mixta (HESTAN CUE)
40 min
Paella de verduras (HESTA CUE)
40 min
Paella de pollo y marisco XXL
1 Std.
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 Std. 10 Min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min
Paella de marisco
50 Min