Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g costela de borrego, cortada em pedaços pequenos
- 150 g vinho branco
- 1 c. sopa de pimentão doce
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g cebola
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g azeite
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 1 caldo de carne em cubos
- 100 g água
- Piripíri q.b.
- 6 fatias de pão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2857.6 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 53.8 g
- Verzadigd vet
- 21.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 698.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Arroz de lingueirão
2 godz. 35 min
Ensopado de borrego
1 Std.
Sopa de peixe alentejana
40 Min
Poejada
45 Min
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min
Tomatada de ovos
35 min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 Min
Morgado de figo
1 Std.
Migas de batata à alentejana
45 Min
Sopa de corvina com camarão
55 min
Sopa de cação
40 Min