Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 30 g coentros
- 30 g azeite
- 80 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g polpa de tomate
- 1000 g lulas limpas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de piripíri
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 350 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1367.5 kJ / 326.8 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 704.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de batata com brócolos e carne picada
1h 20min
Almôndegas com legumes estufados
45min
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1 Std. 30 Min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 Min
Lambaça
Geen beoordelingen
Baguetes com pasta de atum
30 Min
Doce de amêndoa de Leiria
35 Min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2h
Caldeirada de polvo
1 Std.
Lombos de bacalhau com molho verde
40min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min
Arroz de frango
50 Min