Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 30 g coentros
- 30 g azeite
- 80 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g polpa de tomate
- 1000 g lulas limpas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de piripíri
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 350 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1367.5 kJ / 326.8 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 704.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 godz. 10 min
Pudim de bolo-rei
1 godz.
Folhado de bolonhesa e espinafres
1 godz.
Menu: Atum em molho de tomate com arroz e Doce de pêssego com bolacha
45min
Queques de laranja
30 min
Creme de brócolos e ervilhas e gratinado de corvina e legumes
1 godz.
Empadão de javali
13sa
Caracóis
1 godz. 30 min
Salada de truta e ervilhas
40min
Bacalhau com massa e molho de pimento morrone
45min
Bolo 10º aniversário do Cookidoo®
2 godz.