Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 20 g aipo cortado em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g cebola
- 500 g carne de vitela s/ nervos, cortada em pedaços (3×3 cm)
- 60 g vinho branco seco
- 300 g batata cortada em pedaços (2×2 cm)
- 200 g tomate em pedaços
- 180 g água
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 1 maçã s/ caroço, cortada em fatias (0,5 cm)
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 418 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de frango com chouriço e batata
50min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1h 15min
Empadão de coelho
Geen beoordelingen
Jardineira de carne
1h 5min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10h
Frango à caçador
2 godz. 45 min
Rojões em vinho tinto
50min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 godz.
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Peru estufado com feijão preto
35min
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35min
Frango de cebolada à angolana
30min