Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mélange blettes-pommes de terre aux œufs pochés
45min
Salade de poivrons
20 min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Linguine saumon et vodka
20 min
Soufflé au chocolat
40min
Mousse au chocolat noir et caramel
4 Std. 30 Min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 min
Mojito à la fraise
10 min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 min
Quiche salami-fromage
2 godz. 10 min