Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto
30min
Émincé de poulet Parmentier
1小时 15 分钟
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1小时
Ragoût de porc à la grecque
45 Min
Œufs colorés en orange
55min
Crème brûlée
4h 50min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Ragoût de pain aux tomates et oignons
20 Min
Pain complet
4u.
Pavé au chocolat épicé
12h
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min