Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Shake protéiné choco-vanille
10 Min
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Filet de poisson aux pousses de soja dans une sauce épiceée
45 min
Biscuits aux amandes
40 min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 min
Pizza capricciosa
1h 35 min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1h 30min
Gâteau oignons-fromage
1u. 15min
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1 godz.
Tarte aux épinards
55min