Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 altbackene Brötchen, in Stücken
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 100 g Schalotten
- 20 g Butter
- 200 g körniger Frischkäse
- 30 g Paniermehl
- 3 Eier
- 2 EL Speisestärke
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Zucker
- 2 Spritzer Worcester-Sauce
- 200 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1203 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semmelknödel
50 min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1 godz. 15 min
Bärlauch-Risotto
35 min
Bärlauch-Spaghetti
30 min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 Std.
Bärlauchstrudel
1 Std. 30 Min
Bärlauch-Gnocchi
1 godz. 15 min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 Std. 30 Min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 min