Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 uova
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1200 g di acqua
- 3 cucchiaino di olio di arachidi
- 160 g di riso basmati
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla rossa, a metà
- 25 - 30 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 2 scalogni
- ½ - 1 di peperoncino verde, fresco, privato dei semi
- 150 g di funghi champignon, freschi, a fette, a fette (5 mm)
- 150 g di peperone verde, a strisce (1 cm)
- 150 g di peperone rosso, a strisce (1 cm)
- 200 g di baby pannocchie di mais, in conserva
- 80 g di germogli di soia freschi
- 25 g di salsa di soia
- ½ mazzetto di coriandolo fresco, tritato, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1532 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tikka
1h
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1h
Chicken tikka
3 Std. 30 Min
Chapati
1h
Curry verde di pollo
55min
Tarte flambé con pancetta
40min
Gratin dauphinois
50min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Tortine alle fragole
1h 15min
Pad thai con pollo
20min