Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di foglie di coriandolo, fresche
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 60 g di pomodori, tagliati a metà
- 60 g di olio vegetale
- 15 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 3 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo, in polvere
- ¼ di cucchiaino di chili in polvere
- 2 chiodi di garofano
- 2 capsule di cardamomo
- 20 g di mandorle tritate
- 150 g di latte di cocco
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 30 g di burro
- 100 g di calamari, interi, di media misura, solo il corpo, eviscerati, a strisce
- 12 gamberetti, crudi, sgusciati, grandi
- 100 g di filetto di merluzzo, senza pelle, a strisce (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Geen beoordelingen
Colorare le uova di azzurro
Geen beoordelingen
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Burro alle erbe
5 min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 godz. 30 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 godz.
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 min
Frullato energetico
10 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Läckerli di Basilea
1 godz. 10 min
Brodo di verdure per fondue chinoise
45 min