Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 57.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1 Std.
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 Min
Zanahorias baby aliñadas
20min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 Min
Mero en amarillo
45 Min
Albóndigas de sepia y jamón
1 Std.
Salsa verde
20min
Tocino de cielo
4 Std. 30 Min
Salmorejo
10 Min
Mojo picón
5 min