Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'huile de tournesol
- 125 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 pincées de sel
- 70 g de roquefort, coupé en dés
- 1 poire, pelée et coupée en dés
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1344 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Cake chèvre et noix
50min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 godz. 20 min
Cake pomme-lardons
1h 10 min
Cake aux 3 fromages
50min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1h
Cake au camembert et à la poire
1h 5 min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45min
Cake au roquefort et aux poires
1h