Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g de farine de blé semi-complet
of 150 g de farine de blé bise (T 80) - 3 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 130 g de lait
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de noisettes
- 200 g de fromage de chèvre, type bûche, coupé en tranches
- 50 g de raisins secs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1530 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Cake chèvre et noix
50 Min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1h 15min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1hod.
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Cake au roquefort et aux poires
1hod.
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 Min
Cake pomme-lardons
1 Std. 10 Min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1hod.
Tatin d'échalotes au chèvre
1 Std. 10 Min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min