Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bredele à la cannelle
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 140 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 2 œufs (dont 1 battu pour la dorure)
- 1 c. à café d'écorce d'orange confite
- 1 c. à café d'écorce de citron confit
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1159.1 kJ / 277.7 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 67.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petites lunes à la vanille
40 min
Butterbredele
2h 30min
Manneles
1 godz. 30 min
Schwowebraedele
1 godz. 10 min
Vanille Kipferl
35 min
Bredele à la noisette
1h
Spritzbredele
25 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kouglof alsacien
4h 20min
Bredele
12 godz. 45 min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1 godz. 30 min
Streusel
2h