Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Speisestärke
- 250 g Wasser
- 150 g Porree, in Ringen
- 330 g Bier, dunkle
- 1 TL frischer Thymian, abgezupft
- 1 EL Worcestershire Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Brühwürfel für Fleischbrühe (für 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 godz.
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1 Std. 40 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Japanisches Chicken-Curry
55 min
Lammragout
1 godz. 45 min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 min
Hackbraten mit Ei
1 Std. 20 Min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 godz. 35 min
Poulet auf roten Peperoni
1 Std. 5 Min
Hühnerbouillon Paste
45 min