Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2208 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili com carne
40 Min
Batatas recheadas
1hod. 30min
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1h
Frango marroquino com cuscuz
45 Min
Cajuzinho
1hod. 30min
Vichyssoise
40 Min
Trouxas de alheira com chutney de uva
Geen beoordelingen
Gaspacho
30 Min
Cuscuz com caril de frango
1hod. 10min
Guisado de frango com massa folhada
30 Min
Bisque de marisco
45 Min
Lombo de porco com molho agridoce
13 godz.