Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2208 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1h
Quadrados de gelado de lima
3h 10 min.
Empadas de vitela e cerveja preta
9 Std.
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40min
Minirrolos de carne com cuscuz
50min
Ovos verdes
40min
Rosbife com batata-doce e molho remoulade
1h 30min
Sopa fria de alperce, pepino e hortelã
10min
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
35min
Sopa fria de curgete e parmesão
1h
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1h 30min
Frango Tikka Masala com massa
45min