Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Gelatineblätter
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Milch
- 2 Eigelb (siehe Tipp)
- 200 g Vollrahm, gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1198 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20 Min
Eischnee
5 min.
Spitzbuben mit Glühweingelee
2h 40min
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Spargelcremesuppe
40 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40 min
Sauce Hollandaise
15min
Leichtes Schoggi-Küchlein
2h 15min
Amarettini
1 Std. 30 Min
Zigerkrapfen
1h 45min