![Apfelrotkohl Apfelrotkohl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D8A0CF20-4B88-41BE-B4FE-5688D09FC2BF/Derivates/DD6778CB-34B1-46FE-A1B2-EB3F323D2743.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Äpfel (z.B. Boskop), in Stücken
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
-
40
g Schmalz
of 40 g Butter - 1 Lorbeerblatt, getrocknet oder frisch
- 30 g Rotweinessig
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- 1 Prise Piment, gemahlen
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - 100 g Rotwein
- 2 Wacholderbeeren
- 50 g Johannisbeergelee
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 981 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Karotten-Rohkost
5 min
Bohnensalat mit Speck
40min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Kräuterquark
10min
Curry-Coleslaw
40min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Sauce Hollandaise
15min
Kräuterbutter
5 min
Apfelmus
20min
Apfelmus
20min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40min