Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 950 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, klein, festkochend, ungeschält (z.B. Drillinge), siehe Tipp
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 1 geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
- 35 g Essig (z.B. Kräuteressig)
- 30 g pflanzliches Öl
- 1 TL Senf, mittelscharf (z.B. Dijon-Senf)
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 792 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnensalat mit Speck
40 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 godz.
Blumenkohlgratin
55 Min
Marmorkuchen
2h 10min
Pizzateig
1 godz.
Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Kartoffelpüree
45 Min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min
Kartoffelsalat
1h 5 min
Griechischer Salat
25 Min