Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pois chiches blancs secs
- 1350 g d'eau
- 20 g de farine de blé
- 30 g de concentré de tomate
- 350 g de tomates, coupées en deux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 100 g de céleri branche, coupé en tronçons
-
300
g de viande d'agneau (épaule), coupée en petits morceaux (1 x 1 cm)
(optioneel)
of 300 g de viande de bœuf (jarret ou paleron), coupée en petits morceaux (1 x 1 cm) (optioneel) - 2 c. à café de ras el-hanout ou mélange d'épices
- 1 c. à soupe de sel
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Msemen
40min
Crêpes mille trous
1h 10min
Soupe à la coriandre
50 Min
Pains batbout marocains
1 Std.
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 Std. 25 Min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Soupe harira
40min
Jus d'avocat aux dattes
5min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min