Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de beurre
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 2 ½ c. à café de sel
- 200 g de jambon, cuit, en dés
- 150 g de petits pois surgelés
- 150 g de poireaux, coupés en deux dans le sens de la longueur, en lamelles (8 mm)
- 3 œufs
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 150 g de lait
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de poudre de paprika
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3291 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
One pot penne-poireaux
30 Min
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Salade de cornettes
30 Min
Risi e bisi
35 Min
Rösti bernois
40 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Salade de cervelas au fromage
10min
Macaronis du chalet
45 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min