Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de beurre
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 2 ½ c. à café de sel
- 200 g de jambon, cuit, en dés
- 150 g de petits pois surgelés
- 150 g de poireaux, coupés en deux dans le sens de la longueur, en lamelles (8 mm)
- 3 œufs
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 150 g de lait
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de poudre de paprika
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3291 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1 godz. 10 min
Macaronis du chalet
45 min
Gratin de l’armailli
50 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Salade de cornettes
30 min
Risi e bisi
35 min
Riz Casimir
45 min
Rösti bernois
40 min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Linguine saumon et vodka
20 min