Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
Condimenti ai formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di provola a pezzi (2-3 cm)
-
150
g di latte intero
of 150 g di panna (min. 30% di grassi) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 Std. 50 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gnocchi bicolore
2 Std.
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Risotto alla valdostana
35min