Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 200 g di farina
- 1 tuorlo d'uovo
- 100 g di burro, morbido, a pezzi
- 40 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
Ripieno
- 2 uova
- 1 tuorlo d'uovo
-
200
g di Vin Cuit (Raisinée)
of 200 g di concentrato di pere - 100 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1507 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Vin brûlé bianco
20 min
Chutney di mango
1 godz.
Panna cotta
6h 30min
Parmigiana di melanzane
2h
Vellutata di verdure
40 min
New York cheesecake
6h 30min
Crema al caramello
4h 40 min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 godz. 40 min
Amaretti all'albicocca
40 min
Crostini alla mousse di trota
Geen beoordelingen
Insalata di miglio in bicchiere
Geen beoordelingen
Marmellata con zucchero gelificante
30 min