Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco, Blätter abgezupft
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- ¾ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, in Stücken (2 cm)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato, nach Belieben
- 300 g di carote, in Scheiben (5 mm)
- 200 g di porri, in Scheiben (5 mm)
- 300 g di funghi champignon, geviertelt
- 20 g di burro
- 15 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 Std. 10 Min
Petto di pollo al Metaxa
1 godz.
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Panperduto
30min
Soupe de chalet
40 Min
Pasto di 3 portate per 2 in 30 minuti
1 godz. 15 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Geen beoordelingen
Manzo alla borgognona
2 godz.
Polpettine di carne con purea di patate
1 godz.
Torta ai frutti rossi
1 godz. 15 min
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min