Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 900 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharada de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 ramita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verduras rellenas
1 Std. 20 Min
Lentejas estofadas
3h 45 min
Albóndigas en salsa española
55 phút
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Empanada de estofado con cerveza
1u. 40min
Arroz cremoso de cordero al ajillo
50min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1u.
Arroz amarillo con pollo
40min
Salsa vizcaína
40min
Pollo al chilindrón
45min
Pollo en pepitoria
45min
Hamburguesas de pollo con cebollas caramelizadas
1u. 40min