Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de cebolla cortada en dos
- 120 g de puerro cortado en trozos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 600 g de verduras variadas (por ej. patatas, zanahorias, calabacín, apio, tomate, hojas de acelga, judías blancas cocidas, calabaza), cortadas en trozos si fuera necesario
- 1000 g de agua
-
2
pastillas de caldo de verduras
of 2 cucharaditas colmadas de concentrado de caldo de verduras casero - 1 cucharadita de sal
- 120 g de pasta corta seca (por ej. tipo ditalini)
- 6 hojas de albahaca fresca troceadas a mano (optioneel)
- 6 - 18 cucharaditas de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Limonada
5 Min
Crema de champiñones
20 Min
Sopa cremosa versátil
45 Min
Menú: Sopa de verduras con pasta. Paleta de cerdo rellena y verduras. Pudins y muffins
1 Std. 40 Min
Menú con velouté de verduras, pollo con salsa de mostaza y verduras al vapor
45 Min
Menú: Sopa de guisantes y jengibre. Salmón al limón, brócoli y patatas
45 Min
Pizza margarita
1h 45min
Quiche Lorraine
50 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Sopa con tropezones versátil
50 Min
Tortitas de patata
45 Min
Risotto
30 Min