Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro, chalota) en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de verduras variadas (p.ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batatas, apio, nabo, guisantes) en trozos si fuera necesario
- 750 - 850 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas con verduras
2h 50min
Crema de guisantes
30 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40 min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 min
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Sopa cremosa versátil
45 min
Arroz cremoso vegetariano
25min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 min