Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro, chalota) en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de verduras variadas (p.ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batatas, apio, nabo, guisantes) en trozos si fuera necesario
- 750 - 850 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Salsa bechamel (Espesar)
15 dk
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 menit
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 menit
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40 Min
Arroz cremoso vegetariano
25 menit
Lentejas guisadas con verduras
2 Std. 50 Min
Champiñones dorados (300 g)
25 menit
Crema de kale
50 Min
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 Min
Sopa cremosa versátil
45 Min