Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 525 g de agua
- 25 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina de trigo sarraceno
- 20 g de psyllium
- 100 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 547 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 134 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Preparación de harinas sin gluten
5 min
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Bagels sin gluten
1h 50min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20 min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Panecillos de lino y chía
40 Min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2 godz. 15 min