Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Kl. M)
- 300 g Milch
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Ciabatta, vom Vortag, in dünnen Scheiben
- Butter zum Einfetten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 150 g durchwachsener Speck, gewürfelt (5 mm)
- 20 g Öl
- 2 säuerliche Äpfel (280 g), geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2085 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omas Fingerbaunkerl (Schupfnudeln aus dem Backofen)
5 Std. 30 Min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 Std.
Süße Cannelloni
1 godz. 15 min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 Std.
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 Std.
Ritter-Omelette
40 Min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1h 35 min
Nudel-Kirsch-Auflauf
1 Std.
Erbsen-Express-Auflauf
1 Std. 10 Min
Apfel-Brötchen-Auflauf
1 Std. 10 Min
Nudelpizza
1 Std. 10 Min
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 Std. 25 Min