Spinat-Kartoffel-Brei mit Eigelb (als vegetarische Alternative)

Spinat-Kartoffel-Brei mit Eigelb (als vegetarische Alternative)

3.7 123 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
1 Portion

Ingrediënten

  • Kartoffeln in Stücken
    50 g
  • Wasser
    400 g
  • Blattspinat, frisch grob zerkleinert
    100 g
  • Eigelb hart gekocht
    1
  • Obstsaft
    40 g
  • Rapsöl (8 g)
    2 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 875 kJ / 208 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 12 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...