![Chocolat chaud courge, épices et chantilly Chocolat chaud courge, épices et chantilly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3737738-4A71-46B6-A84F-2BB2836492C9/Derivates/1067fb6f-205c-4033-a240-69ac2791ecd0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chantilly
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace
La purée de potimarron
- 600 g d'eau
- 250 g de chair de potimarron, coupée en morceaux
- 60 g de sirop d'érable
- 30 g de sucre de canne
- 5 pincées d'épices à pain d'épices
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 2 pincées d'anis vert en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
Le chocolat chaud
- 130 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 280 g de lait
- 40 g de sucre en poudre
- 60 g de café, environ un double expresso
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de cacao en poudre
- cannelle en poudre, pour la finition
- Voeding
- per 1 tasse
- Calorieën
- 2818.5 kJ / 675.5 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 26.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 78.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolat chaud des Incas
40min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Gaufres et coulis de chocolat blanc
1 Std.
Chocolat chaud onctueux
15 Min
Jus énergétique orange-mangue
15 Min
Cocktail chaï vanille
45 Min
Smoothie vitaminé
20min
Vin chaud aux agrumes
12h 25 min
Crêpes fourrées choco-noisette
1h 55 min
Punch d'horreur
20min
Crème fouettée au citron
10 Min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12h 25 min