Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chantilly
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace
La purée de potimarron
- 600 g d'eau
- 250 g de chair de potimarron, coupée en morceaux
- 60 g de sirop d'érable
- 30 g de sucre de canne
- 5 pincées d'épices à pain d'épices
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 2 pincées d'anis vert en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
Le chocolat chaud
- 130 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 280 g de lait
- 40 g de sucre en poudre
- 60 g de café, environ un double expresso
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de cacao en poudre
- cannelle en poudre, pour la finition
- Voeding
- per 1 tasse
- Calorieën
- 2818.5 kJ / 675.5 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 26.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 78.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolat chaud des Incas
40min
Sauce caramel au café
45min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Granité au citron
3h 10min
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
15min
Mochis à la fraise
45min
Maamouls (biscuits fourrés aux pistaches)
1h 40min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Oeufs en chocolat
2h 15 min
Salade de fruits cuits, chocolat chaud et chantilly
30 min
2 bananes cœur fondant
20min
Gaufres, sauce au chocolat
1 Std. 5 Min