Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Membrillos horneados
- 1500 g de agua
- 800 g de azúcar
- 6 membrillos, cortados por la mitad y descorazonados
- 250 g de almendras peladas
- 100 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
Pastel
- 160 g de azúcar
- 125 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 huevo mediano
- 150 g de harina de trigo
- 3 cdas de café preparado
- ½ cdita de polvo para hornear
- azúcar glass, para espolvorear
- crema ácida, para servir
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa quebrada
5 min
Merengue
15 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 Min
Pasta quebrada (para quiche)
7min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Merengue italiano
20min
Merengue suizo
15 Min
Masa Danesa
15h
Mermelada de ciruela y chile cascabel
1 Std.
Strudel de manzana
1h 45 min
Pastel Frangipane
1h 45 min
Pavlovas con frutos rojos
2h