![Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b81df4a5-3c45-42e8-9e96-1afec89cbd0c/Derivates/171b826c-458e-43db-b7db-1531042b1afe.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
of 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Glutenfreie Brötchen
1 Std.
Reis mit Gemüse und Ei
1 Std.
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 Std. 30 Min
Saftgulasch vom Rind
2h 45 min
Zwiebel-Physalis-Chutney
2h 45 min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Kräuter-Tomaten-Fougasse
18 Std.
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1 Std.