Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bio-Zitrone
- 10 g Vanillezucker
- 60 g Zucker
- 200 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 130 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Eidotter
- 300 g Wasser
- 1 Becher Punschglasur (à 200 g), verschlossen
- 120 - 150 g kandierte Kirschen, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 259 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzerkipferl
1h 50 min
Mohnkekse mit weißer Schokolade
1h 30min
Linzer Augen
2h 10min
Süße Brotlaibe
2h 20min
Schokokipferl mit Krokant
1h 40min
Kokosbusserl
1h 20 min
Spitzbuben mit Eierlikör
10 Std. 40 Min
Haselnussbusserl
9h 30min
Zitronenküsse
2 Std. 45 Min
Zillertaler Rahmstangerl
2h
Mokka-Nuss-Stangerl
2 godz. 25 min
Marzipanschnitten
3 Std. 10 Min