Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almôndegas
- 20 g sobras de pão
- 50 g cebola
- 1 ovo
- 450 g atum em lata escorrido
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b.
Molho e arroz
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 400 g tomate cortado em pedaços
- 30 g vinho branco
- 600 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2844.9 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1436.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Pão de forma sem côdea
2h
Papelote de salmão com noodles e creme de alho-francês
40 Min
Bacalhau à Assis
25 dk
Lasanha de fiambre
55 min
Empadão de feijão-branco com atum
40 Min
Empadão de batata-doce e bacalhau
1h 40min
Fricassé de bacalhau
50 min
Almôndegas de peru
40 Min
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Açordas de peixe com curgete
1 Std.
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1 Std.