Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola
- 200 g azeite
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 100 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g pão saloio ou rústico, cortado em pedaços pequenos
- 4 ovos médios batidos
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4539.4 kJ / 1085 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 61.1 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 4947.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30 Min
Arroz selvagem com couve e cebola caramelizadas
55 dk
Arroz de grão com farinheira
50 Min
Açorda de tomate
20 min
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2h 50min
Migas de broa com bacalhau
30 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50 Min
Açorda de alheira e grelos
35min
Peras em Moscatel com gelado de lima
4h
Açorda de marisco
30 Min
Farófias com creme de limão
40min