Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 100 g de azúcar refinada
- 500 g de leche
- 50 g de fécula de maíz
- 3 huevos
- 1 cda de vainilla
Choux
- 80 g de agua
- 80 g de leche
- 70 g de mantequilla sin sal
- 1 pizca de sal fina
- 90 g de harina de trigo
- 110 g de huevos (aprox. 2 piezas), ligeramente batidos
Armado
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
-
40
g de pistaches descascarillados, picados
of 40 g de nueces, picadas -
1
cda de azúcar glass, para espolvorear
of 1 cda de cocoa en polvo, para espolvorear - 50 g de frambuesas y blueberry, para decorar
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 189 kJ / 45 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Helado de mousse de chocolate
3h
Babka de chocolate
3h
Mi Paris Brest
1 godz. 30 min
Betún de chocolate
10min
Tarta de ricotta y frutos rojos
2 godz.
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8h 30min
Pop-tarts de canela caseras
2 godz.
Soletas
50min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Crepas florentinas de pollo
1 godz. 10 min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min
Betún de mantequilla básico
10min