Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 250 g vinho tinto
- 6 dentes de alho
- 500 g carne de novilho cortada em cubos pequenos
- 1 folha de louro
- 20 g manteiga
- 250 g cebolinhas pérola
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em pedaços
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de molho de soja
- 100 g cebola
- 10 g coentros
- 20 g azeite
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - ½ c. chá de gengibre em pó
- 180 g ervilhas
- 15 g fécula de batata
Massa
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g banha
- 50 g vinho branco
- 350 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim de carne e arroz integral
1h 30min
Quiche de três tomates
1h 5min
Arancini
1 Std. 20 Min
Polvo confitado em cestas de parmesão
5hod. 50min
Empada de galinha
2h
Empanada multicolor
1h 15min
Coq au vin
35min
Pudim de peixe da avó Titão
2h 30min
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Empadas de vitela e cerveja preta
9h
Crepes de camarão
1h 10min
Peru de Natal
1h 30min