Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 40 g cukru
- 40 g curry, mielonego
- 1000 g przecieru pomidorowego, typu passata
- 500 g ketchupu
- 70 g koncentratu pomidorowego
- 20 g sosu sambal oelek
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona - 20 g octu jabłkowego
- 2 łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1680 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55min
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1 Std. 10 Min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1h 20min
Relish z zielonych pomidorów
55min
Żółty ketchup
45min
Sok pomidorowy z bazylią
10min
Lutenica
1h 50 min.
Marynowane papryki
55min
Ketchup
1h
Dżem z melona
30min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2h
Sos paprykowy à la Ajvar
55min