Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 4 ząbki czosnku
- 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 200 g moreli suszonych, bez pestek
- 500 g agrestu, zielonego, bez szypułek i ogonków
- 100 g cukru trzcinowego
- 1 łyżeczka suszonych płatków chili
- 1 łyżeczka białej gorczycy, w ziarnach
- 100 g białego octu winnego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 5141.1 kJ / 1228.8 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 300.4 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 42.6 g
- Natrium
- 34.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 Std. 25 Min
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1ωρ. 10 λεπτ.
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min
Powidła wiśniowe
1h 55min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1ωρ. 30 λεπτ.
Konfitura jagodowa z anyżem
1ωρ. 10 λεπτ.
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1ωρ. 30 λεπτ.
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 λεπτ.
Dżem z czarnej porzeczki
35min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 λεπτ.
Dżem malinowy
40 Min
Powidła śliwkowe
2 Std.