Apparaten en Accessoires
Bombons recheados
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 25min
12 unidades
Ingrediënten
Recheio
-
caramelos135 g
-
natas50 g
-
amendoim torrado75 g
Chocolate
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Eiwitten
3 g
Calorieën
876 kJ /
209 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista novembro 2018
27 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolate fantasia
2u. 10min
Trufas de chocolate branco
8u.
Temperar chocolate
15min
Amêndoas de chocolate branco e coco
30min
Barras de cereais
30min
Bombons de caramelo
2u.
Bombons de avelã e amêndoa
1u.
Trufas de noz e café
4u. 20min
Bombons de licor
1u. 30min
Delícia de chocolate merengada
4u. 30min
Bombons de avelã
50min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2u.