Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 750 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de canela molida
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 110 g de pimiento rojo en conserva con su jugo
- 1000 g de vieiras (solo la carne)
Masa
- 200 g de agua
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 huevo
- 200 g de harina de maíz
- 100 g de harina de centeno
- 150 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje
- 1 huevo batido para pintar la masa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2059 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de lacón con grelos
2h
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Empanada de bacalao y manzana
1u. 40min
Orejas de carnaval
30min
Filloas
1h
Empanada de bonito
1u. 20min
Empanada de maíz con congrio
2h
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Masa para empanada con levadura
1u. 20min
Empanada de raxo
2h 30min
Bica de Castro Caldelas
1u. 20min
Empanada de sardinas
1h 15 min