Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16u. 50min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan de yogur (larga fermentación)
16sa 10 dk
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Hogaza de centeno
16u. 50min
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min