Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96u. 20min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Masa madre (levadura natural)
120h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan para hamburguesa
3h 20min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min