Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cebolla en cuartos (200 g)
- 1 zanahoria en 2 ó 3 trozos (70 g)
- 1 puerro en 2 ó 3 trozos (100 g)
- 500 g de espinas de pescado (rape, mero, merluza, etc.)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1500 g
- Calorieën
- 3020 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo base
55 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 λεπτ.
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 Min
Caldo de verduras
35min
Sepia al ajillo
25 λεπτ.
Calamares encebollados
1ωρ.
Fumet de pescado y gambas
20 λεπτ.
Rape con espárragos a la marinera
30 λεπτ.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 λεπτ.
Arroz con bogavante
1ωρ.