Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina di mais bramata + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Pane di grano saraceno
2h 35 min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30 min
Vichyssoise
6h
Pane integrale con muesli
4óra
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2 Std.
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Madeleine al limone
4h 45 min
Pane australiano con burro dolce
45min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4óra
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Focaccine aneto e feta
1 Std. 25 Min
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1h 40 min