Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de pecorino au poivre, coupé en dés
- 1240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine (spécial pizza)
- 65 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 4 artichauts
- 3 gousses d'ail, pelées, fendues et dégermées
- 2 c. à soupe de mascarpone
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de lardons fumés, mis à congeler 1 h
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1802 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Pitas grecques
2h 55 min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Crevettes en popcorn, aïoli végan et sauce cocktail
45min
Pesto
5min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1h 15min
Pesto au basilic
10 min
Pesto classique au basilic
10 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 godz. 10 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min