Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de pecorino au poivre, coupé en dés
- 1240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine (spécial pizza)
- 65 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 4 artichauts
- 3 gousses d'ail, pelées, fendues et dégermées
- 2 c. à soupe de mascarpone
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de lardons fumés, mis à congeler 1 h
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1802 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Pitas libanaises
2 godz. 20 min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Tempuras de légumes et crevettes
25 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1sa 55 dk
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 godz. 10 min
Focaccia italienne
5h 10min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h