Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arepas Teig
- 320 g Maismehl, vorgekocht (siehe Tipp)
- 470 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 260 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Lauch, in Stücken
- 3 - 4 Knoblauchzehen
- 500 g Kalbfleisch, von der Schulter, in 3 Stücken
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
-
100
g rote Paprikaschoten, in Stücken
of 100 g gelbe Paprikaschoten, in Stücken - 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 200 g Tomatensauce
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 100 g Cheddar Käse, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3403 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Huhn Tinga
40min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 Std.
Tacos mit Huhn und Erdnusssauce
35min
Bunny Chow (Brot mit Lammcurryfüllung)
3h
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1 Std. 25 Min
Rinderhack-Saté mit Paprikasauce
1h
Asia Vinaigrette
5min
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3 Std. 50 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Hühnerbruststreifen in Erdnusssauce
45min