Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 29.14 g
- Koolhydraten
- 34.86 g
- Vetten
- 13.84 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al nero di seppia
35 min
Insalata di pesce esotica
30 min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 dk
Citronette e Vinaigrette
Geen beoordelingen
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Marinatura limone e coriandolo
15 min
Filetti di pesce marinato con salsa chermoula e insalata di cous cous
1h 40 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Geen beoordelingen
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Burger di seppie
25 min
Insalata di calamari
55 min
Risotto al nero di calamari
40 min