Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 29.14 g
- Koolhydraten
- 34.86 g
- Vetten
- 13.84 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Bavette con scampi all'arancia
15 min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Xerém di mais con tonno
40 min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1h 30 min
Insalata di pesce esotica
30 min
Zuppetta di gamberi
1h
Alici ripiene al Varoma
50 min
Pane al curry e paprika
4h 50min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1h 30 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min