Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1591 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 29.14 g
- Koolhydraten
- 34.86 g
- Vetten
- 13.84 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti all'inferno
40 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Zuppa di merluzzo e cozze
50 min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpo agli agrumi
1h
Pesce spada agrumato
35 min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Insalata di calamari
55min