Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 główki czosnku
- sól morska, do oprószenia czosnku
- oliwa z oliwek, do skropienia czosnku
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 150 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 150 g sera gorgonzola, łagodnego, w temperaturze pokojowej, pokrojonego na kawałki
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 7724.6 kJ / 1845 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 175 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 Min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło kurkowe
1hod. 5min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 Min
Tatar z tuńczyka z kremem awokado
20 Min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 Min
Chutney BBQ z whisky
1 Std. 35 Min
Masło ziołowe z nerkowcami
1h 10min
Masło z boczkiem i cebulką
55 Min
Dip serowy
10 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Włoskie masło ziołowe
5 min